New Discoverers

Learning another language is a golden ticket to
your future!

Jazz

Storyteller
Teens

New Discoverers

Scholieren kunnen voor diverse vormen van bijles en voorbereiding bij ons terecht. Zowel individueel of in kleine, zelf samen te stellen, groepjes.

Bijles Engels VMBO HAVO VWO

Op de middelbare school gaan ze ervan uit dat je in groep 7 en 8 al Engels hebt gehad. Helaas gebeurt dat niet op elke school even goed, met als gevolg dat er in de brugklas enorme verschillen ontstaan in niveau van de leerlingen. Docenten Engels moeten heel erg goed differentiëren om iedereen in dat eerste jaar op gelijk niveau te trekken. Sommige leerlingen hebben hierdoor van het begin af aan al moeite met Engels of krijgen de achterstand maar niet weggewerkt.

Examentraining VMBO HAVO VWO

Het CSE staat voor de deur en je wil je graag heel goed voorbereiden op je eindexamen. Engels is een verplicht vak en belangrijk voor je vervolgstudie. Op het HBO en WO is het niet ongebruikelijk dat boeken en colleges in het Engels zijn. In individuele lessen speciaal op maat gemaakt en op jou afgestemd, trainen onze teachers je heel doelgericht, zodat je vol zelfvertrouwen je examens in gaat, met als doel zo goed mogelijk te presteren op je CSE.

Cambridge Certificates FCE CAE CPE

Met een Cambridge Certificate heb je een internationaal erkend diploma op zak waarmee je klaar bent voor een studie in het buitenland. In twee jaar haal je eerst je Cambridge First Certificate in English (FCE) dat leerlingen voorbereid op het Europese B2 level. Dit level wordt gevolgd door het Certificate in Advanced English (CAE) dat gelijk staat aan het Europese C1 level. Wil je meer, dan kun je het nog uitbreiden met het Certificate of Proficiency in English (CPE) dat opleidt tot het hoogste Europese level; C2.