Dream Explorers

Learning another language improves your
cognitive function!

Otis

Quiz Master
Tweens

Dream Explorers

Engels, het is zo vanzelfsprekend. Toch hebben veel kinderen op de middelbare school moeite met Engels. Vaak omdat er op de basisschool onvoldoende aandacht aan het vak Engels is besteed. Aan het begin van de brugklas gaat men ervan uit dat kinderen 60 uur Engels hebben gehad. Dat is helaas lang niet altijd het geval, methodes op de middelbare school beginnen niet meer bij de basis. Niet verwonderlijk dat er problemen ontstaan.

Voorbereiding op de middelbare school

Onze (near) native teacher gaat met de kids aan de slag met leuke en interessante workshops, zoals Ancient Egypt, Magic Science en Intercultural Awareness. In deze Holy Moly Guacamole workshop behandelen we in 15 lessen een thema en leer je ook nog eens over biologie, geschiedenis, science en maatschappij. Een goede kickstart voor de middelbare school! Groepsles op scholen, maar ook als privéles of in kleine groepjes met vrienden en vriendinnen aan huis.

TTO voorbereiding

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool en overweeg je om naar het Tweetalig Onderwijs te gaan, dan kan het handig zijn om je alvast een beetje voor te bereiden op wat je te wachten staat. Waarschijnlijk ben je al best goed in Engels, maar kan het geen kwaad om eens te proeven hoe het is als je een vak volledig in het Engels krijgt. Zo kun je bekijken of het TTO echt wat voor je is.

Groepsles op basisscholen, privéles voor 1 kind of in kleine groepjes met vrienden en vriendinnen aan huis.